Kosár

Az Ön kosara üres

Keresés folyamatban...

Kosár Bezárás

Pop Up Mix

A legkiválóbb minőségű pop up bojlikat mindenki maga készíti el: az ehhez kínált keverék még a legelkényeztetettebb horgászoknak is egy megváltás.

A gondosan kiválasztott összetevőknek köszönhetően a pop-up kb. 48 óra alatt keményre szárad, és a száradási idő növekedésével egyre keményebbé válik. Igen előnyös, hogy ez a kőkemény pop-up mégis meglehetősen rugalmas marad, és nem reped meg, amikor áthúzzuk rajta az előkét.

A saját készítésű, pár napon át szárított pop-up 4-5 napig a maximális teljesítményt nyújtja!

Feldolgozás: A legjobb, ha veszünk 1 vagy 2 tojást, és először kisebb mennyiségű keveréket adunk hozzá. Kezdetben elég pepecs munka, de ne hagyja magát eltántorítani! A keveréket mindaddig adagolja hozzá, amíg egy szép, krémes tésztalabdát nem sikerül kialakítania.

Kézzel, vagy rollerrel formázzunk golyókat a tésztából, majd forraljunk vizet, és tegyünk bele egy maréknyi bojlit.

Húzzuk le az edényt a tűzről, tehát ne főzzük meg a bojlikat!! A pop-upokat folyamatos kevergetés mellett hagyjuk 1-2 percig a vízben. Ha hosszabb ideig hagyjuk benne, akkor elveszíthetik a (gömbölyű) formájukat. Ez azonban nem változhat a keménységen és a felhajtóerőn.

Ezután szárítsuk meg a golyókat egy konyharuhán, de ne tegyük napra, vagy a huzatra.

A penészképződés megelőzése érdekében egy hétig szárítsuk a pop-upokat (fűtőtesten). Nagyon hatásos módszer, ha 100 gramm száraz pop-uphoz 2-4 ml bojli dip-et ad. Ennek nagyon jó tartósító hatása van, és igen gyorsan árasztani kezdi magából az illatanyagokat.

Gondoskodjon szivárgásmentes, csavaros tetővel rendelkező edényről. Saját tapasztalatból beszélünk!

TIPP: csak kis mértékben, vagy egyáltalán ne használjunk tartósítószereket, mivel ezek negatívan befolyásolják a pop-upok minőségét!

TIPP: ha - például a rákok miatt - még keményebb pop up bojlira van szüksége, akkor 5-10% tojásalbumint adhat hozzá.

1 termék

Pop Up Keverék

Pop Up Mix

Pop Up Keverék

Kiszerelés
180 g
4.019 Ft
Kiszerelés
180 g
Egységár 4.019 Ft